Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Villa Civico 32-2 Countryside And Pool

Carpignano Salentino, Italië

 

villa-civico-32-2-countryside-and-poolvilla-civico-32-2-countryside-and-poolvilla-civico-32-2-countryside-and-poolvilla-civico-32-2-countryside-and-poolvilla-civico-32-2-countryside-and-pool
Favoriet 
     

    v.a. 1.165

    • Max. 10 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Villa Civico 32-2 Countryside And Pool in Carpignano Salentino

    Elegante villa met privézwembad, gelegen in het weelderige landschap van Carpignano Salentino, op korte afstand van prachtige stranden, dramatische rotsachtige kustlijnen, culturele attracties en fantastische eetgelegenheden. Dit uitgestrekte landgoed, met zijn doordachte indeling, overvloedige voorzieningen en prachtige omgeving, is perfect voor groepen of meerdere gezinnen die samen willen genieten van een heerlijke vakantie, maar toch hun privacy willen behouden.

    De villa biedt plaats aan maximaal 10 gasten en biedt alles wat u nodig hebt voor een onvergetelijk verblijf.

    Het elegante huis maakt deel uit van een complex dat bestaat uit twee appartementen en een villa. Het beschikt over twee tweepersoonskamers, een complete badkamer met douche, een keuken en een woonkamer met een sofa die als eenpersoonsbed gebruikt kan worden. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning.


    Top vakantiehuizen in Italië

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino