Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Villa Paradiso 8

Casole D Elsa, Italië

 

villa-paradiso-8villa-paradiso-8villa-paradiso-8villa-paradiso-8villa-paradiso-8
Favoriet 
     

    v.a. 12.422

    • Max. 8 personen
    • 4 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Villa Paradiso 8 in Casole d Elsa

    Het vakantieverblijf ligt op de groene heuvels van Siena in het hart van Toscane. Gasten kunnen ontspannen in deze exclusieve villa die deel uitmaakt van een wijnmakerij met uitstekende wijnproductie en een goed onderhouden boerderij. De dichtstbijzijnde winkels, restaurants en een kleine supermarkt bevinden zich in Casole d'Elsa, op 6,5 kilometer afstand. Gasten kunnen kiezen voor het genieten van het Toscaanse platteland of een bezoek brengen aan nabijgelegen toeristische bestemmingen zoals San Gimignano (27 kilometer), Volterra (30 kilometer), Siena (36 kilometer) en Florence (65 kilometer). De villa is ook dichtbij pittoreske dorpen voor wandelroutes en de stranden aan de Tyrrheense kust (66 kilometer).



    Het villagebouw is verdeeld in twee niveaus en een aparte suite. Het hoofdgebouw beschikt over een gezellige zithoek met een open haard en een flatscreen-tv, een ruime eetkamer met een glazen wand die uitzicht biedt op de buitenkant, en een volledig uitgeruste keuken. De slaapkamers, gelegen op de eerste verdieping, bieden elegante en comfortabele accommodatie voor maximaal 8 gasten.


    Top vakantiehuizen in Italië

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino

    President Sea Palace

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

    Lido di Noto