Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Francigena 8

Castelfiorentino, Italië

 

francigena-8francigena-8francigena-8francigena-8francigena-8
Favoriet 
     

    v.a. 604

    • Max. 4 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Francigena 8 in Castelfiorentino

    In het hart van Toscane ligt dit tuinappartement aan een uiteinde van een traditioneel Toscaans landhuis, omgeven door het indrukwekkende landschap van Chianti. Het is slechts 40 minuten rijden van San Gimignano, 1 uur en 5 minuten van Florence en 1 uur van Siena.



    Het appartement, geschikt voor 4 personen, beschikt over een ruime woonkamer met een sofa en flatscreen-tv, een goed uitgeruste keuken en een moderne, betegelde badkamer met douche. De slaapkamer heeft een smeedijzeren tweepersoonsbed en er is een extra tweepersoonsbed in de woonkamer.


    Top vakantiehuizen in Italië

    President Sea Palace

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

    Lido di Noto

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas