Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Casa Francesca Garden And View

Castelveccana, Italië

 

casa-francesca-garden-and-viewcasa-francesca-garden-and-viewcasa-francesca-garden-and-viewcasa-francesca-garden-and-viewcasa-francesca-garden-and-view
Favoriet 
     

    v.a. 1.613

    • Max. 8 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Casa Francesca Garden And View in Castelveccana

    De ruime villa is hoog in de heuvels van Castelveccana gelegen en biedt een adembenemend uitzicht op het Lago Maggiore. Het huis bevindt zich in een rustige omgeving, maar binnen handbereik van de beste bezienswaardigheden en voorzieningen van de regio. Drie van de mooiste stranden van Castelveccana zijn slechts twee minuten rijden van de villa. De dichtstbijzijnde internationale luchthaven is Milaan Malpensa, op een uur rijden met de auto.



    De ruime woonruimte is voorzien van een moderne sofa, rotan fauteuils, een flatscreen-tv en een eettafel. De aparte moderne keuken is goed uitgerust met alle benodigde apparaten. De slaapkamers zijn elegant ingericht, met kingsize tweepersoonsbedden en stapelbedden voor flexibele slaaparrangementen. De villa biedt ook gratis WiFi, centrale verwarming en een wasruimte.


    Top vakantiehuizen in Italië

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas

    President Sea Palace

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

    Lido di Noto