Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Il Lago Blu Loft With Pool

Castelveccana, Italië

 

il-lago-blu-loft-with-poolil-lago-blu-loft-with-poolil-lago-blu-loft-with-poolil-lago-blu-loft-with-poolil-lago-blu-loft-with-pool
Favoriet 
     

    v.a. 1.571

    • Max. 5 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Il Lago Blu Loft With Pool in Castelveccana

    Het vakantieverblijf bevindt zich in de 'Zona Pira Pianeggi,' waardoor gasten op slechts 7 minuten rijden van Caldè zijn. Gasten zijn ook goed gepositioneerd om de resortvoorzieningen en de veerboot-treinverbindingen van Laveno-Mombello, slechts 14 minuten rijden, te bereiken. Nabijgelegen Ispra, 34 minuten rijden, biedt een ruime keuze aan bars, restaurants, supermarkten, de DK Summer Club, Active Sport Day excursies en zwemplekken in het meer. De beroemde UNESCO Werelderfgoed locatie 'Hermitage di S. Caterina del Sasso' in Reno di Leggiuno ligt 21 minuten rijden verderop.



    De loft-stijl retraite op de 1e verdieping beschikt over een volledig hoge, balken interieur met een charmante woonkamer met uitzicht op het meer, uitgerust met een comfortabele bank en privébalkontoegang. De aangrenzende keuken/eetkamer nodigt gasten uit om te ontspannen en binnen te dineren. Het appartement omvat een ruime hoofdslaapkamer met een dubbel king-size bed, een logeerkamer met twee gescheiden eenpersoonsbedden en een kinderkamer met een eenpersoons stapelbed. Een moderne familiebadkamer met bad, douchekraan en een aparte douchecabine complementeert de ruimte.


    Top vakantiehuizen in Italië

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome