Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Oasi di Castelveccana Apt Pool and View

Castelveccana, Italië

 

oasi-di-castelveccana-apt-pool-and-viewoasi-di-castelveccana-apt-pool-and-viewoasi-di-castelveccana-apt-pool-and-viewoasi-di-castelveccana-apt-pool-and-viewoasi-di-castelveccana-apt-pool-and-view
Favoriet 
     

    v.a. 1.884

    • Max. 5 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Oasi di Castelveccana Apt Pool and View in Castelveccana

    Gelegen langs ‘Località Pianeggi’, plaatst de locatie van het vakantiehuis gasten binnen een korte autorit van 7 minuten vanaf Caldè; met zijn pittoreske dorpsplein aan het meer, voorzieningen en eetgelegenheden om van te genieten. Gasten zijn goed gepositioneerd om de resortvoorzieningen en de veerboot-treinverbindingen van Laveno-Mombello bij het Lago Maggiore (14 minuten rijden) te bereiken. Het charmante vakantieoord Luino ligt slechts 19 minuten rijden verderop. In de buurt biedt Ispra (34 minuten rijden) een brede selectie aan bars, restaurants, supermarkten, de DK Summer Club, Active Sport Day excursies en zwemplekken in het meer, terwijl het beroemde ‘Eremo di S.Caterina del Sasso’ in Reno di Leggiuno slechts 21 minuten rijden is. Andere lokale hoogtepunten van Lago Maggiore omvatten het kasteel Rocca di Angera, de Borromeïsche Eilanden en de vakantieoorden Intra, Stresa, Arona en Pallanza. Lago Maggiore is een zeer gezinsvriendelijke bestemming; met Safari en Wildlife Parken, het Lago Maggiore Adventure Park en het hightech waterpark Ondaland om van te genieten, naast windsurfen, wakeboarden, zeilen, duiken, tennis, paardrijden, golf en Italiaans Alpen skiën. Lago di Varese, Lago di Comabbio en Lago Lugano liggen ook binnen makkelijke rijafstand. Luchthaven Lugano is slechts 58 minuten rijden, terwijl Milaan Malpensa slechts 71 minuten rijden is.



    Binnen biedt een flatscreen-tv en gratis WiFi-toegang het ruime, dubbel georiënteerde woonkamer; met een open haard voor gezellige verblijven buiten het seizoen. De uitnodigende zitkamer stelt gasten ook in staat om uit te lopen naar de zonnige gedeelde tuin. Een open eetruimte complement de woonkamer, ideaal voor zorgeloos entertainen tijdens het verblijf. Gasten vinden de aangrenzende keuken volledig uitgerust met een oven, kookplaat, magnetron, elektrische waterkoker, koffiezetapparaat, broodrooster, vaatwasser en koel-vriescombinatie. Een slaapkamer met uitzicht op het meer biedt een rustige sfeer voor romantische vakantieslaapjes, terwijl een eenpersoonskamer een goede optie biedt voor een kind of alleenstaande vakantiegast. Twee extra gasten zijn welkom om te verblijven in de 3e slaapkamer/studeerkamer (die is ingericht met een tweepersoons slaapbank). Een modern ingerichte familiebadkamer en wasfaciliteiten bieden extra gemak tijdens het verblijf.


    Top vakantiehuizen in Italië

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella

    President Sea Palace

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

    Lido di Noto

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi