Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Amazing Villa Near The Lake With Pool

Castiglione del Lago, Italië

 

amazing-villa-near-the-lake-with-poolamazing-villa-near-the-lake-with-poolamazing-villa-near-the-lake-with-poolamazing-villa-near-the-lake-with-poolamazing-villa-near-the-lake-with-pool
Favoriet 
     

    v.a. 3.468

    • Max. 12 personen
    • 6 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Amazing Villa Near The Lake With Pool in Castiglione del Lago

    Umbrië staat bekend als “het groene hart van Italië”. Het is rustiger dan het naburige Toscane, maar niet minder mooi of interessant.

    Deze villa ligt op een heuvel met een spectaculair uitzicht op het meer van Trasimeno en de Apennijnen daarachter. Het biedt plaats aan maximaal 12 personen en is ideaal voor grote groepen familie en vrienden. Het biedt het beste van twee werelden: een privézwembad in prachtig aangelegde tuinen, maar ook gemakkelijke toegang tot de historische bezienswaardigheden van Umbrië en Toscane.








    De villa is verdeeld over 3 verdiepingen. De zeer ruime keuken bevindt zich op de begane grond. Het is modern en goed uitgerust met een kookplaat, oven, magnetron, vaatwasser, koelkast/vriezer en koffiezetapparaat. Via een aantrekkelijke bakstenen boog komt u in een even grote eetkamer met een houten tafel en stoelen. Er is ook een activiteitenruimte met tafeltennis en nog een opvallende bakstenen boog.

    Op de eerste verdieping kunnen gasten ontspannen in de grote zitkamer, die in tweeën is gedeeld en voorzien is van banken, fauteuils en een laptopwerkplek. Naast de zitkamer is een kleinere speelkamer met een houtkachel en een biljarttafel. Er is ook een kleinere bibliotheek voor rustigere momenten om in alle rust te lezen. Het balkon op de eerste verdieping kijkt uit over het zwembad, over de vallei en kan gedeeltelijk in de schaduw liggen met een overkapping.

    De prachtige tuinen van de villa zijn uitzonderlijk. Ze zijn vol natuur met vuurvliegjes, vlinders en prachtige vogels. Er is een schaduwrijke veranda die uitkomt op een open terras met ligstoelen, plus een eettafel en stoelen om buiten te eten, midden in de natuur. Dichtbij is er een barbecue en een pizza-oven. Het zwembad ligt iets apart van het huis, omgeven door een stenen terras en goed onderhouden gazons.

    Slaaparrangementen
    Er zijn 6 mooie slaapkamers, elk met een eigen tuin. 5 van de kamers hebben tweepersoonsbedden en de zesde kamer heeft 2 eenpersoonsbedden. De slaapkamers zijn individueel ingericht met een combinatie van modern en antiek meubilair.

    Badkamers
    Er zijn 6 eigen badkamers. 5 van de badkamers hebben een douche, bidet, wastafel en toilet.
    Een zesde badkamer heeft een ligbad met douchekop, wastafel en toilet.
    Er is nog een gedeelde badkamer die is uitgerust met een douche, wastafel, bidet en toilet.

    Top vakantiehuizen in Italië

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi

    President Sea Palace

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

    Lido di Noto

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella