Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Happy Apartment Nettuno Close To Sea

Catánia, Italië

 

happy-apartment-nettuno-close-to-seahappy-apartment-nettuno-close-to-seahappy-apartment-nettuno-close-to-seahappy-apartment-nettuno-close-to-seahappy-apartment-nettuno-close-to-sea
Favoriet 
     

    v.a. 787

    • Max. 6 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Happy Apartment Nettuno Close To Sea in Catania


    Vlakbij de kust van Catania, maar op slechts 15 minuten van het centrum, is dit appartement ideaal gelegen om gasten te helpen het meeste uit de stad te halen. Het appartement wordt omringd door voorzieningen met restaurants, cafés en gelateria's binnen een straal van 10 minuten lopen. Het appartement heeft ook het Nettuno pretpark naast de deur, ondertussen is de Lungomare di Catania (een wandelgebied aan zee) ongeveer 17 minuten lopen vanaf hier.

    Het appartement op de eerste verdieping is voorzien van airconditioning en biedt een rustig toevluchtsoord na een dag in de levendige straten van Catania of aan zee.

    Dit appartement is een ideale uitvalsbasis voor reizigers van alle leeftijden en gezinnen, dicht bij de zee en binnen handbereik van het hart van deze opwindende havenstad.

    Het appartement op de eerste verdieping is voorzien van airconditioning en biedt een rustig toevluchtsoord na een dag in de levendige straten van Catania of aan zee. De open woonkamer is goed ingericht met een bank voor een grote flatscreentelevisie en een aangrenzende eettafel met een open keuken. De keuken biedt alle essentiële voorzieningen, waaronder een vaatwasser, oven, magnetron, koelkast/vriezer en koffiezetapparaat.

    Een wasmachine en strijkfaciliteiten zijn ook beschikbaar voor een comfortabel lang verblijf.

    Slapen
    Slaapkamer 1: Een ruime ouderslaapkamer met een tweepersoonsbed en een kledingkast.
    Slaapkamer 2: Een slaapkamer met 2 stapelbedden en een kledingkast.
    Extra: De bank in de woonkamer verandert in een comfortabel tweepersoonsbed.

    Badkamer
    De badkamer heeft een grote douche, wastafel, bidet en WC.

    Extra
    - Gratis Wi-Fi (draagbaar apparaat) - Laptop-vriendelijke werkplek - Airconditioning - Kledingpaard - Wasmachine & droger - Extra Kindvriendelijk - Geschikt voor Ouderen - Huisdieren toegestaan - Prive parkeerplaats (nr.78) - 2 Buitenstoelen.




    Top vakantiehuizen in Italië

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino