Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Rapisardi Bilo

Catánia, Italië

 

rapisardi-bilorapisardi-bilorapisardi-bilorapisardi-bilorapisardi-bilo
Favoriet 
     

    v.a. 950

    • Max. 3 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Rapisardi Bilo in Catania

    Het appartement is gelegen in het centrum van Catania, slechts 15 minuten van het strand. Het is 20 minuten lopen naar het oude Romeinse amfitheater en 30 minuten naar de Piazza del Duomo. De bekende voedselscene van de stad met lokale restaurants die Siciliaanse specialiteiten serveren, is gemakkelijk bereikbaar.



    Het hedendaagse appartement op de eerste verdieping biedt een open woonruimte met stijlvolle meubels, een bank, Smart TV, eettafel en een goed uitgeruste keuken. Het ruime balkon biedt een ontspannende buitenruimte. De hoofdslaapkamer heeft een tweepersoonsbed en een eigen badkamer, met een extra comfortabel eenpersoonsbed beschikbaar in de woonkamer.


    Top vakantiehuizen in Italië

    President Sea Palace

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

    Lido di Noto

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi