Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Romito Lodge Apartment Mountain Retreat

Cesana Torinese, Italië

 

romito-lodge-apartment-mountain-retreatromito-lodge-apartment-mountain-retreatromito-lodge-apartment-mountain-retreatromito-lodge-apartment-mountain-retreatromito-lodge-apartment-mountain-retreat
Favoriet 
     

    v.a. 849

    • Max. 2 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Romito Lodge Apartment Mountain Retreat in Cesana Torinese

    Het stijlvolle, hedendaagse duplexappartement ligt binnen de charmante gehucht Mollieres, in het hart van een prachtig Alpenlandschap. Het vormt een rustige toevluchtsoord voor elk moment van het jaar. Voor het skiën in de wintermaanden liggen de dichtstbijzijnde skiliften in Cesana Torinese, en voor skipistes is Sansicario Alto slechts 10 minuten verwijderd. Sestriere, waar de Olympische Winterspelen van 2006 werden gehouden, is ook dichtbij en biedt het hele jaar door een scala aan activiteiten.



    Het appartement is geschikt voor 2 personen en is prachtig ingericht met alles wat gasten nodig kunnen hebben. De open woonkamer heeft hoge, getimmerde plafonds, gepolijste houten vloeren, een sofa, een fauteuil en een flatscreen-tv. Een glazen deur leidt naar een houten balkon. De keuken is goed uitgerust met een kookplaat, oven, vaatwasser, Nespresso-koffiemachine en koelkast/vriezer. De gezellige hoofdslaapkamer bevat een tweepersoonsbed en een antieke garderobekast. De ruime badkamer heeft een douche, wastafel, bidet en WC.


    Top vakantiehuizen in Italië

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino

    President Sea Palace

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

    Lido di Noto

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas