Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Cetara House 1 on Amalfi coast

Cetara, Italië

 

cetara-house-1-on-amalfi-coastcetara-house-1-on-amalfi-coastcetara-house-1-on-amalfi-coastcetara-house-1-on-amalfi-coastcetara-house-1-on-amalfi-coast
Favoriet 
     

    v.a. 657

    • Max. 3 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Cetara House 1 on Amalfi coast in Cetara

    Dit appartement met zeezicht is gelegen in het vredige dorpje Cetara, op loopafstand van historische monumenten, Corso Garibaldi, het strand en een selectie van restaurants. Daarnaast zijn Spiaggia del Lannio en Porto di Cetara slechts 5 minuten lopen.



    Het appartement met één slaapkamer biedt plaats aan maximaal 3 gasten en beschikt over airconditioning, een tweepersoonsslaapkamer, een eethoek met een flatscreen-tv, en een volledig uitgeruste keuken. De slaapkamer bevat een tweepersoonsbed, een eenpersoonsbed en een kledingkast. De badkamer is uitgerust met een douche, bidet, wasmachine en toilet.


    Top vakantiehuizen in Italië

    President Sea Palace

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

    Lido di Noto

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome