Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Villa Faccioli Limone With Shared Pool

Colognola ai Colli, Italië

 

villa-faccioli-limone-with-shared-poolvilla-faccioli-limone-with-shared-poolvilla-faccioli-limone-with-shared-poolvilla-faccioli-limone-with-shared-poolvilla-faccioli-limone-with-shared-pool
Favoriet 
     

    v.a. 775

    • Max. 4 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Villa Faccioli Limone With Shared Pool in Colognola ai Colli

    Omgeven door wijngaarden en de beroemde mooie heuvels van Verona, biedt dit appartement een rustig toevluchtsoord in een van de mooiste landschappen van Italië. Voor wijnliefhebbers zijn er talrijke wandel- en fietsroutes door de Valpolicella-regio (30 minuten). Of het stadje Soave is dichterbij, slechts 10 minuten weg. Het dichtstbijzijnde internationale vliegveld is in Verona (30 minuten) of, als alternatief, is het vliegveld van Venetië 1 uur en 15 minuten rijden.



    Dit appartement heeft veel karakter. Twee gebogen dubbele deuren leiden van het binnenplaats terras naar de belangrijkste woonruimte die hoge balken plafonds en terracotta vloeren heeft. De woonkamer is gemeubileerd met twee banken, fauteuils, een flatscreen-tv en een eettafel. Een brede deuropening leidt naar de mooie ingerichte keuken voorzien van een kookplaat, oven, vaatwasser, koelkast/vriezer, wasmachine, Moka koffiemachine en een kleinere eettafel voor snacks of koffie.


    Top vakantiehuizen in Italië

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas