Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Blue Apartment Desenzano With Wifi

Desenzano, Italië

 

blue-apartment-desenzano-with-wifiblue-apartment-desenzano-with-wifiblue-apartment-desenzano-with-wifiblue-apartment-desenzano-with-wifiblue-apartment-desenzano-with-wifi
Favoriet 
     

    v.a. 705

    • Max. 4 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Blue Apartment Desenzano With Wifi in Desenzano

    Het vakantieappartement is slechts een korte autorit verwijderd van het bruisende Desenzano del Garda en biedt gemakkelijke toegang tot de snelweg. Het winkelcentrum ""Le Vele"" en verschillende restaurants liggen binnen 5 minuten rijden. De belangrijkste haven van Desenzano en andere attracties van Zuid-Lake Garda zijn gemakkelijk bereikbaar vanuit het appartement.



    Het appartement op de eerste verdieping beschikt over gloednieuwe meubels, airconditioning, en een open woonruimte met veel natuurlijk licht. De woonkamer omvat een tweepersoons slaapbank en een eettafel, terwijl het slaapgedeelte is voorzien van een tweepersoonsbed en een grote kledingkast. De badkamer is uitgerust met een douche, wastafel, WC, en bidet. Het appartement biedt ook een verstelbare Smart TV en een kitchenette met essentiële benodigdheden voor een zelfverzorgend verblijf.


    Top vakantiehuizen in Italië

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella