Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Casa Michelangelo

Desenzano, Italië

 

casa-michelangelocasa-michelangelocasa-michelangelocasa-michelangelocasa-michelangelo
Favoriet 
     

    v.a. 1.015

    • Max. 6 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Casa Michelangelo in Desenzano

    Het moderne appartement bevindt zich in Desenzano, een bruisende toeristenstad aan het Gardameer, bekend om zijn betoverende meerfronten, stranden, historisch rijke pleinen, monumenten, cafés en winkelstraten. Het meer ligt op slechts een halve kilometer van het huis, terwijl het strand anderhalve kilometer verderop is. Supermarkten en restaurants zijn op loopafstand.



    Het ruime appartement is uitgerust met moderne voorzieningen en beschikt over een uitnodigende woonkamer met toegang tot het balkon, een tweepersoons slaapbank, een smart-tv, een zonnige eethoek en een grote houten kledingkast. De volledig uitgeruste keuken omvat een vaatwasser, een ontbijttafel en een magnetron. De hoofdslaapkamer heeft een stijlvol metalen tweepersoonsbed, opbergkasten en toegang tot het balkon, terwijl de kindvriendelijke kamer stapelbedden, een kinderbed en een piano biedt. Gasten kunnen ook slapen op de tweepersoons slaapbank in de woonkamer. De chique badkamersuite omvat een douchecabine, wastafel, bidet en toilet.


    Top vakantiehuizen in Italië

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas