Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Rivoltella Apt With Pool 600m From Lake

Desenzano, Italië

 

rivoltella-apt-with-pool-600m-from-lakerivoltella-apt-with-pool-600m-from-lakerivoltella-apt-with-pool-600m-from-lakerivoltella-apt-with-pool-600m-from-lakerivoltella-apt-with-pool-600m-from-lake
Favoriet 
     

    v.a. 937

    • Max. 4 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Rivoltella Apt With Pool 600m From Lake in Desenzano

    Rivoltella Apt met zwembad bevindt zich in een strategische positie tussen Desenzano en Sirmione. Voor het residence is een zeer lang fiets- en voetpad dat je de mogelijkheid biedt om beide locaties te bereiken en vooral het strand ""La Zattera"", dat slechts 600 meter verderop ligt.



    Het appartement bevindt zich in een residence met een gedeelde tuin en een groot gemeenschappelijk zwembad en garandeert een volledig ontspannen verblijf. Het beschikt over een volledig uitgeruste keuken met eettafel, een woonkamer met een slaapbank voor 2 personen en een smart-tv, een tweepersoonsslaapkamer en een badkamer met douche, wastafel, bidet, toilet en wasmachine. Het terras met tafel en stoelen is toegankelijk vanuit zowel de woonkamer als de slaapkamer. Gratis wifi en 2 ligbedden zijn beschikbaar.


    Top vakantiehuizen in Italië

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi