Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Villa Mimosa - Appartamento 2

Desenzano, Italië

 

villa-mimosa-appartamento-2villa-mimosa-appartamento-2villa-mimosa-appartamento-2villa-mimosa-appartamento-2villa-mimosa-appartamento-2
Favoriet 
     

    v.a. 1.060

    • Max. 5 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Villa Mimosa - Appartamento 2 in Desenzano

    Het appartement bevindt zich in de stad Desenzano del Garda, aan de Via Giovanni Segantini. Het ligt op 200 meter afstand van de oude stad van Desenzano, bushaltes en het treinstation met verbindingen naar verschillende steden. Gasten vinden ook fietspaden naar Sirmione en andere bestemmingen op slechts 100 meter afstand. De 18-holes golfbaan van Chevro Golf S. Vigilio Ð Pozzolengo ligt op 10 km afstand, terwijl lokale stranden, Parco Cavour waterpark en Gardaland Sealife Aquarium gemakkelijk bereikbaar zijn met de auto. Brescia, Verona en Mantova liggen in de buurt voor culturele uitstapjes, en het Valerio Catullo vliegveld is 30 minuten rijden.



    Het appartement op de eerste verdieping met airconditioning biedt een traditionele ambiance met een moderne zithoek, SAT flatscreen-tv en toegang tot het balkon in de woonkamer. Een aparte keuken/eetkamer biedt een ruimte voor maaltijden, terwijl een ruime hoofdslaapkamer met tweepersoonsbed, een gastenslaapkamer met 2 eenpersoonsbedden en toegang tot het balkon, en een moderne doucheruimte met wasmachine de interne indeling completeren.


    Top vakantiehuizen in Italië

    President Sea Palace

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

    Lido di Noto

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella