Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

VistaLago Green Residence 100m From Lake

Desenzano, Italië

 

vistalago-green-residence-100m-from-lakevistalago-green-residence-100m-from-lakevistalago-green-residence-100m-from-lakevistalago-green-residence-100m-from-lakevistalago-green-residence-100m-from-lake
Favoriet 
     

    v.a. 1.140

    • Max. 4 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    VistaLago Green Residence 100m From Lake in Desenzano

    Het vakantieappartement bevindt zich in Rivoltella, Desenzano del Garda, tussen Sirmione en Desenzano en recht tegenover de voetgangers- en fietspaden die naar deze beroemde badplaatsen aan het Gardameer leiden. Het strand La Zattera is vlakbij, terwijl de beroemde stranden van Desenzano del Garda, zoals Spiaggia di Rivoltella en Spiaggia d'Oro, op 20-25 minuten lopen liggen. Gasten zijn ook naast een sushibar, pizzeria en zelfs een strandrestaurant. Winkels en andere spannende locaties zoals het populaire Piazza Matteotti en Piazza Giacomo evenals Castello di Desenzano liggen op 10 minuten rijden. Bovendien zullen nachtleven liefhebbers ook veel pubs en clubs vinden in deze beroemde badplaats aan het Gardameer.



    Het appartement zelf is gelegen op de eerste verdieping en verdeeld over twee niveaus, met een open woonruimte op de onderste en een slaapgedeelte op de bovenste verdieping. Beide verdiepingen hebben elk een badkamer voor extra gemak. Er is ook een privébalkon met openlucht dineren om te ontspannen en te genieten van maaltijden in een intieme en rustige sfeer. Bovendien beschikt het huisdiervriendelijke appartement over een airconditioned slaapgedeelte en centrale verwarming om het hele jaar door comfortabele verblijven te bieden. Het woongedeelte is volledig gemeubileerd om een huiselijke en gastvrije gezinsruimte te creëren met een grote slaapbank, een enorme Smart TV, een eettafel voor 4 en een moderne keuken met alle essentiële benodigdheden.


    Top vakantiehuizen in Italië

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas