Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Casa Palmira

Drena, Italië

 

casa-palmiracasa-palmiracasa-palmiracasa-palmiracasa-palmira
Favoriet 
     

    v.a. 659

    • Max. 6 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Casa Palmira in Drena

    Met bergen op de achtergrond en overal groen, belooft Casa Palmira een verjongende vakantie in het vredige dorp Drena, 15 kilometer van Riva del Garda. Het appartement is perfect gelegen om te genieten van rust in het gezelschap van de natuur. Het ligt op ongeveer 11 minuten rijden van het Lago di Cavedine, een ideale plek om te ontspannen aan de oever van het meer. Het kasteel van Drena, een niet te missen toeristische attractie met veel geschiedenis, is ook makkelijk bereikbaar.



    Het appartement met veel buitenruimte biedt toegang tot een gedeelde tuin en een gedeeld terras met ongerepte uitzichten op de omgeving en het kasteel van Drena. Binnen is de woonkamer met open plan ingericht met een tweepersoons slaapbank, een flatscreen-tv en een volledig uitgeruste keuken-eetkamer. De slaapkamer heeft een tweepersoonsbed, stapelbedden en er is een extra tweepersoons slaapbank in de woonkamer. De moderne badkamer is voorzien van een douchecabine, bidet, wasmachine en toilet.

    ",Das Apartment mit viel Außenfläche bietet Zugang zu einem gemeinsamen Garten und einer gemeinsamen Terrasse mit makellosen Blicken auf die

    Top vakantiehuizen in Italië

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas

    President Sea Palace

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

    Lido di Noto

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella