Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

La Casa del Pianista In Fasano

Fasano, Italië

 

la-casa-del-pianista-in-fasanola-casa-del-pianista-in-fasanola-casa-del-pianista-in-fasanola-casa-del-pianista-in-fasanola-casa-del-pianista-in-fasano
Favoriet 
     

    v.a. 645

    • Max. 6 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    La Casa del Pianista In Fasano in Fasano

    Ontdek de charme van Fasano in dit balkonappartement op het centrale plein van de stad.

    Dit typisch Apulische appartement heeft 2 slaapkamers en biedt plaats aan maximaal 6 gasten. Bij binnenkomst leidt een trap u naar de woonkamer. Stap binnen en ontdek een unieke woonkamer met een aangrenzende keuken. Dit appartement heeft de karakteristieke Apulische stergewelven en indrukwekkende hoge plafonds, wat een echte smaak van regionale architectuur biedt.

    Dit appartement ligt op het centrale plein van Fasano, beroemd om zijn weelderige groene bossen en charme aan zee. De locatie van dit appartement maakt het een ontspannen verblijf, met essentiële winkels zoals supermarkten en restaurants op loopafstand. Verken de "U'bracchie" (wat "de schaduwrijke" betekent), het historische centrum van Fasano met smalle straatjes en oude gebouwen, gelegen op 20 minuten rijden van de accommodatie. U kunt ook ontspannen aan de zandstranden van Torre Canne Beach, op een ontspannende 14 minuten rijden.

    Bij binnenkomst leidt een trap naar het appartement, dat een woonkamer/keuken heeft met traditionele stergewelven en hoge plafonds. De woonkamer/keuken bevat een tweepersoonsbank, Smart TV, oven, inductie kookplaat, koelkast, servies, en een piano aan de voormuur. Vanaf het hoge raam is er toegang tot een balkon met uitzicht op het park. Er zijn twee slaapkamers, één met een tweepersoonsbed en een eenpersoonsbed, en de andere met een tweepersoonsbed. De badkamer, naast de slaapkamers gelegen, is uitgerust met een toilet, bidet, bad, douche en wasmachine. De grote ramen van de woning zorgen voor veel natuurlijke lichtinval.


    Top vakantiehuizen in Italië

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas

    President Sea Palace

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

    Lido di Noto

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino