Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Ca' Di Ni Two-room Apartment 4 Pax

Finale Ligure, Italië

 

ca-di-ni-two-room-apartment-4-paxca-di-ni-two-room-apartment-4-paxca-di-ni-two-room-apartment-4-paxca-di-ni-two-room-apartment-4-paxca-di-ni-two-room-apartment-4-pax
Favoriet 
     

    v.a. 882

    • Max. 4 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Ca' Di Ni Two-room Apartment 4 Pax in Finale Ligure

    Dit vakantieverblijf ligt in een historische woning, naast de middeleeuwse muren en onder het oude kasteel van Finalborgo.

    Ongeveer tien jaar geleden werd het omgetoverd tot een vakantiebestemming en het presenteert 8 gerenoveerde appartementen aan bezoekers. Deze woonruimtes zijn zorgvuldig gerenoveerd om hun historische kenmerken te behouden en tegelijkertijd te zorgen voor hedendaags comfort, waardoor een warme en rustige sfeer is gecreëerd. Daarnaast beschikt de residentie over charmante balkons met uitzicht op het dorp en afgelegen hoekjes van de 'geheime middeleeuwse tuin', waar je kunt ontspannen en zonnebaden op comfortabele ligstoelen.

    Naast de rol als vakantieverblijf dient dit etablissement, met zijn tuin, toren en binnenruimtes, als een uitzonderlijke locatie voor het organiseren van aperitieven, culturele evenementen, tentoonstellingen, concerten en ceremonies.


     



    Tweekamerappartement van ongeveer 40 m2, voor 4 personen met tweepersoonsslaapkamer, woonkamer met tweepersoonsslaapbank. Het heeft een douche, satelliettelevisie, kluis, kitchenette met oven, koelkast met vriesvak, gas- of inductiekookplaat, wasmachine en vaatwasser, Wi-Fi, verwarming, haardroger.

    Top vakantiehuizen in Italië

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome