Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Luna Bianca

Folgaria, Italië

 

luna-biancaluna-biancaluna-biancaluna-biancaluna-bianca
Favoriet 
 

v.a. 1.143

  • 3 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Luna Bianca in Folgaria

8-daagse Autovakantie naar Dolomieten bij Luna Bianca

Hotel Luna Bianca in Folgaria is een goede uitvalsbasis voor je wintersportvakantie. Het hotel ligt genesteld tussen de prachtige Alpen en op slechts 5 minuten van de skipistes. Vooral voor beginners is het skigebied Folgaria - Lavorone heel geschikt. De skipas is al inbegrepen bij je boeking. Na een dag op de pistes is het tijd voor ontspanning. Dat doe je zonder extra kosten in het wellnesscentrum van het hotel. Geniet van sauna's, een stoombad en jacuzzi. Daarna schuif je aan in het restaurant van Luna Bianca voor een diner met gerechten uit de streek.
  • Bar
  • Huisdieren toegestaan,
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 08-03-2025 voor een 8-daagse vakantie 1.143,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Italië

6 pers.
Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

Cavallino

6 pers.
Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

Rome

President Sea Palace

Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

Lido di Noto

Blu Sant Elmo Beach

..

Castiadas