Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Amely Apartment

Gardone Riviera, Italië

 

amely-apartmentamely-apartmentamely-apartmentamely-apartmentamely-apartment
Favoriet 
     

    v.a. 600

    • Max. 3 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Amely Apartment in Gardone Riviera

    Dit kleine maar charmante appartement ligt in het rustige en charmante stadje Fasano di Gardone Riviera en is perfect voor een verblijf aan het meer het hele jaar door met dierbaren.

    Gardone Riviera ligt aan de westelijke rand van het Gardameer, op ongeveer 40 km afstand van Brescia. De omgeving van Gardone biedt een betoverende botanische reeks met typische mediterrane, subtropische en Midden-Europese vegetatie. Tot de opmerkelijke bezienswaardigheden behoren de botanische tuin A. Hruska, met een groot aantal plantensoorten, en Villa Alba, omgeven door een pittoresk park en nu dienst doend als congrescentrum. Het klimaat blijft het hele jaar door gematigd dankzij de natuurlijke beschutting die de omliggende heuvels bieden.

    U zult het geweldig vinden dat het huis zich in een residentie bevindt, waardoor gasten kunnen genieten van een groot privépark met directe toegang tot het meer en het privéstrand.







    Binnen biedt het moderne en nieuwe appartement een woonkamer met een eenpersoonsslaapbank (140 cm), een kitchenette met eethoek, een tweepersoonsslaapkamer en een badkamer met douche.

    Let op: het slaapkamerraam kijkt uit op de hoofdstraat van Gardone Riviera.

    Top vakantiehuizen in Italië

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella