Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Charming Flat next to Genoa's aquarium

Genoa, Italië

 

charming-flat-next-to-genoas-aquariumcharming-flat-next-to-genoas-aquariumcharming-flat-next-to-genoas-aquariumcharming-flat-next-to-genoas-aquariumcharming-flat-next-to-genoas-aquarium
Favoriet 
     

    v.a. 839

    • Max. 4 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Charming Flat next to Genoa's aquarium in Genoa

    Genua is een stad en mediterrane havenplaats gelegen in het noordwesten van Italië. Het dient als de hoofdstad van de regio Ligurië en wordt beschouwd als het centrum van de Italiaanse Rivièra. De stad beslaat een smalle kustvlakte en de westelijke hellingen van het Apennijnse gebergte. Genua geniet van een mild mediterraan klimaat.



    De stad Genua staat bekend om zijn diverse architecturale stijlen, waaronder middeleeuwse, renaissance, barok en gotisch. Belangrijke historische monumenten zoals het Hertogelijk Paleis, de kathedraal van San Lorenzo, de kerk van San Matteo en het Palazzo San Giorgio zijn prominent aanwezig in de stad. Musea zoals Palazzo Bianco, Palazzo Rosso, het Edoardo Chiossone Museum van Oosterse Kunst en de Schatkamer van de Kathedraal herbergen uitgebreide middeleeuwse collecties.


    Top vakantiehuizen in Italië

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome