Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Charming - Historic Center

Genoa, Italië

 

charming-historic-centercharming-historic-centercharming-historic-centercharming-historic-centercharming-historic-center
Favoriet 
     

    v.a. 721

    • Max. 4 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Charming - Historic Center in Genoa

    Gelegen in het stadscentrum, bevindt dit vakantieappartement zich op een 14-minuten wandeling van het Huis van Christoffel Columbus en een korte 15-minuten wandeling naar de Cattedrale di San Lorenzo. Veel musea zoals het Museo dei Cappuccini di Genova en het Aquarium van Genua bevinden zich op 10-20 minuten wandelen van het appartement. Supermarkten, restaurants en de Luchthaven van Genova City zijn ook gemakkelijk bereikbaar binnen een korte afstand.



    Dit moderne appartement met één slaapkamer biedt comfortabel plaats aan maximaal 4 gasten, ideaal voor gezinnen met kinderen en huisdieren. De woonkamer is goed ingericht met hedendaagse interieurs, een slaapbank en een smart-tv. De keuken/eetkamer is uitgerust met essentiële apparaten voor een zorgeloze kookervaring. De slaapkamer beschikt over twee eenpersoonsbedden en voorzieningen zoals centrale verwarming, een ventilator en wasfaciliteiten voor gemak.


    Top vakantiehuizen in Italië

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas