Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Blu Lake apartment on Ghiffa Beach

Ghiffa, Italië

 

blu-lake-apartment-on-ghiffa-beachblu-lake-apartment-on-ghiffa-beachblu-lake-apartment-on-ghiffa-beachblu-lake-apartment-on-ghiffa-beachblu-lake-apartment-on-ghiffa-beach
Favoriet 
     

    v.a. 1.204

    • Max. 4 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Blu Lake apartment on Ghiffa Beach in Ghiffa

    Gelegen langs de schilderachtige kustweg van Ghiffa, de 'Via Belvedere', bevinden gasten zich op 2-6 minuten lopen van verschillende lokale bars, trattoria's, restaurants en toeristische attracties (inclusief het 'Museo dell'Arte del Cappello'). Naast de vele activiteiten op en rond het meer en het strand, kunnen degenen die willen genieten van een schilderachtige wandeling en de natuur willen opzoeken, binnen 6 minuten rijden het natuurreservaat 'Sacro Monte dei Ghiffa Patrimono Unesco' bereiken.



    Deze exclusieve vakantiebasis voor 4 personen in een penthouse aan het meer belooft pure escapisme. Eenvoudig bereikbaar per lift, dit appartement op de 2e verdieping en tevens laatste, biedt een sfeervolle loft-stijl ambiance, met zichtbare balkenplafonds, luchtige kamers en een weids uitzicht over het meer. De chique open woonkamer is uitgerust met een tweepersoons slaapbank, flatscreen-tv en heeft aantrekkingskracht het hele jaar door, met airconditioning en heerlijke vloerverwarming slechts een aanraking verwijderd. De uitnodigende leefruimte leidt direct naar een overdekt terras met uitzicht op het meer, voor privé drankjes en maaltijden in de open lucht. Een ruime master slaapkamer met tweepersoonsbed en balkon met uitzicht op het meer biedt een rustige haven voor een stel, terwijl de moderne ingerichte doucheruimte extra gemak biedt tijdens het verblijf.


    Top vakantiehuizen in Italië

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella

    President Sea Palace

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

    Lido di Noto