Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

La Verbanina 2

Ghiffa, Italië

 

la-verbanina-2la-verbanina-2la-verbanina-2la-verbanina-2la-verbanina-2
Favoriet 
     

    v.a. 584

    • Max. 2 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    La Verbanina 2 in Ghiffa

    La Verbanina 2 is slechts enkele minuten verwijderd van de oever van het meer en ligt dicht bij het Speciale natuurreservaat van de Sacro Monte della SS. Triniteit van Ghiffa. Het huis heeft uitzicht op de berg en het meer en biedt een prachtig uitzicht. Gasten kunnen wandelpaden verkennen, natuurlijke plekken, het barokke monumentencomplex van Sacro Monte, en genieten van markten en beurzen in de omgeving. Er zijn tal van restaurants in de buurt, maar voor boodschappen en andere benodigdheden moeten gasten ongeveer 10 minuten rijden. Het meerfront van het Lago Maggiore is 10-15 minuten rijden voor strandplezier, en de halte voor de auto-passagiersveerboot in Intra is 14 minuten rijden voor degenen die het Lago Maggiore willen verkennen. De internationale luchthaven van Milaan Malpensa is 70 minuten rijden.



    Het appartement beschikt over een ruime woonkamer verdeeld in een zitgedeelte en een eetgedeelte. De moderne kitchenette is apart en uitgerust met verschillende voorzieningen zoals een koffiezetapparaat, een magnetron, een oven, een broodrooster, een kookplaat, een elektrische waterkoker en een koelkast. De elegante slaapkamer met toegang tot het balkon is ingericht met een tweepersoonsbed, een tv, een kledingkast en een tafel met een stoel. De badkamer bevat een bad met een badkuip, een wastafel, een bidet en een toilet. Extra voorzieningen zijn onder andere Wi-Fi, privéparkeerplaats, kindvriendelijke faciliteiten, geschikt voor oudere gasten, rolstoeltoegankelijk, centrale verwarming en een haardroger.


    Top vakantiehuizen in Italië

    President Sea Palace

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

    Lido di Noto

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome