Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Panorama Fantastico Apt Pool & Beach

Ghiffa, Italië

 

panorama-fantastico-apt-pool-beachpanorama-fantastico-apt-pool-beachpanorama-fantastico-apt-pool-beachpanorama-fantastico-apt-pool-beachpanorama-fantastico-apt-pool-beach
Favoriet 
     

    v.a. 1.308

    • Max. 4 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Panorama Fantastico Apt Pool & Beach in Ghiffa

    - Het vakantieappartement bevindt zich op slechts enkele stappen van een verfrissende duik aan het strand, die gratis op elk moment van de dag genoten kan worden en wordt aangevuld met een bar en toiletten. Het heeft ook een paar restaurants aan het meer binnen 15 minuten loopafstand en supermarkten binnen 5-7 minuten rijden om een zorgeloos zelfverzorgend verblijf te faciliteren.



    - Het appartement op de derde verdieping heeft een prachtige, open woonkamer met airconditioning, een slaapbank, Smart-SAT-TV en een stijlvolle eethoek met een uitgeruste kitchenette. Essentiële keukenapparatuur zoals een magnetron, oven, koffiezetapparaat, koelkast en broodrooster staan tot uw beschikking om ervoor te zorgen dat uw vakantie comfortabel en zorgeloos is. De mooie slaapkamer met uitzicht op het meer heeft een tweepersoonsbed, een aan de muur gemonteerde flatscreen-tv en een kledingkast. De badkamer is modern en uitgerust met een douche en toilet.


    Top vakantiehuizen in Italië

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas