Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Il Glicine Di Anna

Gignese, Italië

 

il-glicine-di-annail-glicine-di-annail-glicine-di-annail-glicine-di-annail-glicine-di-anna
Favoriet 
     

    v.a. 843

    • Max. 5 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Il Glicine Di Anna in Gignese

    Het appartement is centraal gelegen in het hart van Gignese, met handige voorzieningen zoals een bakker en supermarkten op loopafstand. Gignese, een rustig stadje met een ontspannen sfeer en schilderachtige kronkelstraatjes, is rustiger dan de drukke steden aan het meer. Dit charmante stadje ligt in de heuvels boven het Lago Maggiore en is een ideale uitvalsbasis om een van de mooiste regio's van Italië te verkennen.

    Het appartement, perfect voor een gezin of vrienden, is geschikt voor maximaal 5 personen en is met zorg ingericht. Het biedt alles wat je nodig hebt voor een ontspannen en plezierige vakantie. Een elegante stenen trap leidt naar de voordeur, die direct uitkomt in de open woonkamer. Deze ruimte is voorzien van een bank, flatscreentelevisie en eettafel met stoelen. Een charmant balkon grenst aan de woonkamer en kijkt uit over de binnenplaats in het hart van het gebouw.

    De keuken is gedeeltelijk gescheiden door een kleine bar, ideaal voor snelle snacks. Het is goed uitgerust met een kookplaat, oven, magnetron, koelkast, vriezer en koffiezetapparaat.

    Kamer: De ruime en lichte ouderslaapkamer is ingericht met een kingsize tweepersoonsbed, een eenpersoonsbed en een kledingkast. Een buitendeur geeft toegang tot een andere binnenplaats.

    Aanvulling: De bank in de woonkamer verandert in een comfortabel tweepersoonsbed.

    Badkamer: De aparte badkamer heeft een douche, bidet, wastafel en wasmachine.




    Top vakantiehuizen in Italië

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino

    President Sea Palace

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

    Lido di Noto

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome