Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Ortensia Blu Lake And Relax

Gignese, Italië

 

ortensia-blu-lake-and-relaxortensia-blu-lake-and-relaxortensia-blu-lake-and-relaxortensia-blu-lake-and-relaxortensia-blu-lake-and-relax
Favoriet 
     

    v.a. 764

    • Max. 5 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Ortensia Blu Lake And Relax in Gignese

    Dit onlangs gerenoveerde appartement ligt in een traditioneel binnenhuis in het dorp Gignese, op slechts 10 minuten van het Lago Maggiore. Het ligt aan de rand van het rustige en ongerepte stadje Gignese en biedt een rustiger en minder druk alternatief voor de drukke steden aan het meer. Gignese wordt omringd door bossen en biedt uitstekende mogelijkheden om te wandelen en mountainbiken door de bomen, met een spectaculair uitzicht op het meer.

    Na een kleine trap vanuit de hal, ontdekken gasten een ruime woonkamer met een panoramisch uitzicht op de berg Mottarone. Deze stijlvol ingerichte kamer heeft twee banken, een flatscreentelevisie en een houtkachel. Aan de andere kant van de kamer is er een eethoek en aangrenzend een aparte moderne keuken. De keuken is goed uitgerust met een inductiekookplaat, oven, magnetron, vaatwasser, koelkast, vriezer, een kleine eettafel en een Nespresso-apparaat.

    Gasten kunnen ook genieten van de gemeenschappelijke binnenplaats, ingericht met een tafel en stoelen, waardoor het de perfecte plek is om te ontspannen na een dag bij het meer. Houd er rekening mee dat de eigenaren de inwonende kat hier twee keer per dag voeren, dus eventuele honden moeten aangelijnd zijn of kat-vriendelijk zijn.

    Slaapkamer 1: De luchtige grote slaapkamer heeft een antiek tweepersoonsbed en een kledingkast.
    Slaapkamer 2: De tweede slaapkamer heeft een eenpersoonsbed, een kledingkast, een ladekast en openslaande deuren naar een eigen balkon.
    Slaapkamer 3: Deze gezellige slaapkamer heeft een eenpersoonsbed en een kledingkast.

    De moderne badkamer is uitgerust met een douche, bidet en wastafel.


    Top vakantiehuizen in Italië

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas

    President Sea Palace

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

    Lido di Noto