Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Casa Emozione With Shared Pool

Golfo Di Marinella, Italië

 

casa-emozione-with-shared-poolcasa-emozione-with-shared-poolcasa-emozione-with-shared-poolcasa-emozione-with-shared-poolcasa-emozione-with-shared-pool
Favoriet 
     

    v.a. 670

    • Max. 4 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Casa Emozione With Shared Pool in Golfo di Marinella

    Gelegen tussen Porto Rotondo en de stranden van de Golf van Marinella, is Ladunia residentie een privé wooncentrum omringd door een groot park met mediterrane planten. Het appartement is slechts een korte autorit verwijderd van prachtige stranden zoals Marinella Beach en Punta Volpe Beach. Het vliegveld van Olbia ligt op 30 minuten rijden.



    Het appartement beschikt over een woonkamer met een televisie, een open keuken met een oven en kookplaat, een slaapkamer met een tweepersoonsbed, en een badkamer met een douche, bidet, wasbak, WC en haardroger.


    Top vakantiehuizen in Italië

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas

    President Sea Palace

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

    Lido di Noto

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino