Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

La Fortezza

Gualdo Cattaneo, Italië

 

la-fortezzala-fortezzala-fortezzala-fortezzala-fortezza
Favoriet 
     

    v.a. 789

    • Max. 4 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    La Fortezza in Gualdo Cattaneo

    Het eigendom is gelegen in een visueel verbluffend kasteel in Umbrië met een fascinerende structurele morfologie. Binnen het 13e-eeuwse landhuis kunnen gasten de kerk van S. Bartolomeo vinden met fresco's uit de 16e en 17e eeuw en twee houten engelen uit de 16e eeuw. Umbrië staat bekend om zijn ongerepte natuur, kunst, cultuur en spirituele wortels. Bezoekers kunnen wandelen in de bossen en rond de nabijgelegen middeleeuwse dorpen en genieten van lokale producten. Winkels en supermarkten zijn binnen 5 kilometer van het huis, en de dichtstbijzijnde luchthaven is slechts 30 kilometer verderop.



    Het appartement bevindt zich op de tweede verdieping en biedt een betoverend uitzicht op het platteland. Het beschikt over een grote eetkamer met een open haard, een kitchenette met een koffiezetapparaat en een kookplaat, en een leefruimte met twee eenpersoons slaapbanken. De slaapkamer in traditionele stijl heeft een antieke charme met een tweepersoonsbed. De goed onderhouden badkamer bevat een bad met een douche, een bidet en een wc.


    Top vakantiehuizen in Italië

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino

    President Sea Palace

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

    Lido di Noto

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi