Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Il Nido di Censin

Imperia, Italië

 

il-nido-di-censinil-nido-di-censinil-nido-di-censinil-nido-di-censinil-nido-di-censin
Favoriet 
     

    v.a. 774

    • Max. 4 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Il Nido di Censin in Imperia

    Het appartement bevindt zich in de stad Imperia, bekend om zijn oranje en terracottakleurige gebouwen langs de kustlijn. Het ligt slechts 15 minuten lopen van de zeekust en dichtbij verschillende stranden in de stad zelf. Imperia staat bekend om zijn haven en de productie van olijfolie.



    Het appartement bevindt zich op de derde verdieping van een traditioneel gebouw en biedt plaats aan 4 personen. Het heeft een lichte, open woonruimte met een slaapbank en een klein balkon met zijdelings zeezicht. De goed uitgeruste keuken beschikt over een kookplaat, oven, magnetron, vaatwasser, koelkast met vriesvak en koffiezetapparaat. De slaapkamer heeft een tweepersoonsbed en er is een extra slaapbank in de woonkamer.


    Top vakantiehuizen in Italië

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella

    President Sea Palace

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

    Lido di Noto