Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Imperia Bike and Sea

Imperia, Italië

 

imperia-bike-and-seaimperia-bike-and-seaimperia-bike-and-seaimperia-bike-and-seaimperia-bike-and-sea
Favoriet 
     

    v.a. 654

    • Max. 6 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Imperia Bike and Sea in Imperia

    Imperia is een charmant vakantieoord gelegen aan de Ligurische kust, bekend om zijn pittoreske haven en lokale olijfolieproducten. Het appartement is gevestigd op de tweede verdieping van een traditioneel gebouw en biedt prachtige uitzichten over de stad en de heuvels daarachter. De stad Imperia bestaat uit verschillende dorpen die verspreid liggen door de vallei van de rivier de Imperia, met het appartement op slechts een kwartier lopen van de kustlijn.



    Het appartement kan 4-6 gasten herbergen en is gerenoveerd om een stijlvolle en hedendaagse leefruimte te creëren. De open woonkamer biedt panoramische uitzichten, heeft lichte vloeren, hoge plafonds en is ingericht met een moderne bank, flatscreen-tv en een eettafel. De keuken is goed uitgerust met moderne apparaten zoals een kookplaat, oven, magnetron, vaatwasser, koelkast, vriezer en koffiemachine.


    Top vakantiehuizen in Italië

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas

    President Sea Palace

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

    Lido di Noto

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome