Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Le Mimose Bilocale 4 Pax

Imperia, Italië

 

le-mimose-bilocale-4-paxle-mimose-bilocale-4-paxle-mimose-bilocale-4-paxle-mimose-bilocale-4-paxle-mimose-bilocale-4-pax
Favoriet 
     

    v.a. 336

    • Max. 4 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Le Mimose Bilocale 4 Pax in Imperia

    De boerderij ligt in de fractie Piani-Torrazza, op slechts 3 km van de zee, in een heuvelachtig gebied in het groene achterland van Imperia. In de rust van het Ligurische platteland, tussen de olijfbomen en mimosa's, beschikt de boerderij over 10 appartementen met eigen ingang, verdeeld over twee kleine gebouwen die met elkaar verbonden zijn door een oprit, en twee zwembaden, zodat u in totale ontspanning kunt genieten van uw vakantie, ver weg van het verkeer en lawaai.





    Tweekamerappartement voor 4 personen van ongeveer 28 m2, eenvoudig maar functioneel ingericht, bestaande uit een woonkamer met slaapbank voor twee personen, kitchenette, slaapkamer met tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden, badkamer, balkon of externe open ruimte. Sommige appartementen hebben een stapelbed in de slaapkamer.

    Top vakantiehuizen in Italië

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino

    President Sea Palace

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

    Lido di Noto