Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Residence Borgoverde Studio Apartment 4 Pax Superior

Imperia, Italië

 

residence-borgoverde-studio-apartment-4-pax-superiorresidence-borgoverde-studio-apartment-4-pax-superiorresidence-borgoverde-studio-apartment-4-pax-superiorresidence-borgoverde-studio-apartment-4-pax-superiorresidence-borgoverde-studio-apartment-4-pax-superior
Favoriet 
     

    v.a. 364

    • Max. 4 personen

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Residence Borgoverde Studio Apartment 4 Pax Superior in Imperia

    Een structuur omringd door een grote eeuwenoude olijfgaard waar rust en ontspanning gegarandeerd zijn. Gelegen op een heuvel, vlakbij Porto Maurizio maar niet ver van het stadscentrum en de zee. Het is een ideaal vertrekpunt om Imperia te bezoeken en aangename dagen door te brengen met het verkennen van de nabijgelegen Ligurische kuststeden en de Côte d'Azur, of om een achterland te ontdekken dat bezaaid is met fascinerende middeleeuwse dorpjes. Het heeft 32 appartementen, een receptie met kluis, bar, lounge, tuin, terras, kinderspeelplaats, garage en parkeerplaats.

    Studio met zolder voor 4 personen met slaapbank voor twee personen, ongeveer 30 m2, tweepersoonsbed gescheiden van de woonkamer door een kledingkast van ongeveer 150 cm hoog, kitchenette en ingerichte tuin.


    Top vakantiehuizen in Italië

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas