Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Residence Borgoverde Two-room Apartment 4 Pax

Imperia, Italië

 

residence-borgoverde-two-room-apartment-4-paxresidence-borgoverde-two-room-apartment-4-paxresidence-borgoverde-two-room-apartment-4-paxresidence-borgoverde-two-room-apartment-4-paxresidence-borgoverde-two-room-apartment-4-pax
Favoriet 
     

    v.a. 511

    • Max. 4 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Residence Borgoverde Two-room Apartment 4 Pax in Imperia

    Een structuur omringd door een grote eeuwenoude olijfgaard waar rust en ontspanning gegarandeerd zijn. Gelegen op een heuvel, vlakbij Porto Maurizio maar niet ver van het stadscentrum en de zee. Het is een ideaal vertrekpunt om Imperia te bezoeken en aangename dagen door te brengen met het verkennen van de nabijgelegen Ligurische kuststeden en de Côte d'Azur, of om een achterland te ontdekken dat bezaaid is met fascinerende middeleeuwse dorpjes. Het heeft 32 appartementen, een receptie met kluis, bar, lounge, tuin, terras, kinderspeelplaats, garage en parkeerplaats.

    Tweekamerappartement voor 4 personen van ongeveer 60 m2. Tweepersoonskamer, woonkamer met tweepersoonsslaapbank of eenpersoonsslaapbank en opklapbed, kitchenette, uitgerust balkon of tuin.

    Top vakantiehuizen in Italië

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas