Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Residence Villa Giada Three-room Apt 6 Pax Plus Rosa

Imperia, Italië

 

residence-villa-giada-three-room-apt-6-pax-plus-rosaresidence-villa-giada-three-room-apt-6-pax-plus-rosaresidence-villa-giada-three-room-apt-6-pax-plus-rosaresidence-villa-giada-three-room-apt-6-pax-plus-rosaresidence-villa-giada-three-room-apt-6-pax-plus-rosa
Favoriet 
     

    v.a. 1.351

    • Max. 6 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Residence Villa Giada Three-room Apt 6 Pax Plus Rosa in Imperia

    De residentie is verdeeld over verschillende niveaus op een oppervlakte van ongeveer 18.000 m2, met uitzicht op de heuvels van Porto Maurizio, in een magische omgeving van groene olijfgaarden en blauwe zee en lucht. Alle comfort en diensten voor ontspanning en sport zijn beschikbaar voor de gasten.
    Er zijn twee zwembaden beschikbaar en voor de liefhebbers van fietsexcursies is er een fietsenstalling, een fietsenreparatiepunt en andere fietsgerelateerde diensten. De structuur heeft een receptie, bar (overdag geopend naar goeddunken van het management), tuin, zonneterras, wifi, airconditioning, kinderspeelplaats, wasruimte met betaling ter plaatse en een gratis pendelbus op aanvraag.

    Driekamerappartement bestaande uit 2 tweepersoonsslaapkamers, badkamer met douche, woonkamer met tweepersoonsslaapbank en kitchenette met vaatwasser, magnetron, koelkast met vriesvak, buitenruimte met tafels, stoelen en parasol.

    Top vakantiehuizen in Italië

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella