Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Albarella Maisonette S3M 2

Isola Albarella, Italië

 

albarella-maisonette-s3m-2albarella-maisonette-s3m-2albarella-maisonette-s3m-2albarella-maisonette-s3m-2albarella-maisonette-s3m-2
Favoriet 
     

    v.a. 1.187

    • Max. 4 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Albarella Maisonette S3M 2 in Isola Albarella

    Ervaar deze charmante accommodatie op slechts 100 meter van het strand! Dit vakantiehuis aan zee biedt uitstekende voorzieningen en ligt op het milieuvriendelijke eiland Albarella. Het biedt een serene ontsnapping met toegang tot het strand en een scala aan activiteiten, waardoor het perfect is voor gezinnen en buitenliefhebbers. Het prachtige uitzicht op de Adriatische Zee zorgt voor een ontspannen en luxe verblijf.

    Het appartement heeft winkels en een supermarkt op 500 meter afstand, terwijl de tennisbaan zich op 2 kilometer bevindt. Er zijn drie verschillende restaurants op het eiland die gerechten serveren variërend van Italiaans en Veneto tot verschillende visspecialiteiten. Het maritieme eiland, een natuurlijke oase die via een brug met het vasteland is verbonden, is toegankelijk via een gereguleerde pas.

    - Rijtjeshuis appartement geschikt voor maximaal 6 gasten, met een balkon en airconditioning.
    - Kitchenette met kookplaat, vaatwasser, oven en koelkast met vriesvak.
    - Slaapkamer 1 met een tweepersoonsbed, balkontoegang en een kledingkast.
    - Slaapkamer 2 met twee eenpersoonsbedden en een kledingkast.
    - Dubbele slaapbank in de woonkamer.
    - Twee moderne badkamers met douche, bidet en WC.
    - Flatscreen SAT-TV, openbaar parkeren, tennisveld, wasvoorzieningen en gratis internet.


    Top vakantiehuizen in Italië

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino

    President Sea Palace

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

    Lido di Noto

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome