Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Residenza Il Parco Family Retreat

Ispra, Italië

 

residenza-il-parco-family-retreatresidenza-il-parco-family-retreatresidenza-il-parco-family-retreatresidenza-il-parco-family-retreatresidenza-il-parco-family-retreat
Favoriet 
     

    v.a. 2.149

    • Max. 8 personen
    • 4 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Residenza Il Parco Family Retreat in Ispra

    Het vakantiehuis is gelegen in Ispra, op slechts enkele stappen verwijderd van de sprankelende oevers van het Lago Maggiore. Er zijn ook fietsverhuur en maneges in de buurt, handig voor wie met kinderen komt of voor wie dit schilderachtige stadje op eigen houtje wil verkennen.



    Binnen biedt het vakantieappartement met 4 slaapkamers een lichte en luchtige woonkamer met voldoende zitplaatsen, een grote Smart TV en plaats voor 10 personen aan de eettafel. Dit gebied heeft directe toegang tot een zonovergoten balkon met gedeeltelijk uitzicht op het meer waar je samen met je geliefde wat privacy kunt vinden. De aparte keuken van het appartement is uitgerust met alles wat je mogelijk nodig hebt om maaltijden voor het gezin of lunches voor een grote groep te bereiden. Een vaatwasser, oven, magnetron, koelkast, broodrooster en koffiezetapparaat staan ter beschikking van de gasten in het vakantieappartement. Ook was- en strijkfaciliteiten zijn beschikbaar voor gemakkelijk langere verblijven aan het Lago Maggiore.


    Top vakantiehuizen in Italië

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas