Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Appartamento Il Golfo Lake View

Laveno, Italië

 

appartamento-il-golfo-lake-viewappartamento-il-golfo-lake-viewappartamento-il-golfo-lake-viewappartamento-il-golfo-lake-viewappartamento-il-golfo-lake-view
Favoriet 
     

    v.a. 1.160

    • Max. 6 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Appartamento Il Golfo Lake View in Laveno

    Gelegen langs de hoofdweg van 'Via Labiena' in Laveno-Mombello, bevindt dit appartement zich op een handige locatie dichtbij lokale eetgelegenheden, wereldrestaurants, supermarkten, het treinstation Laveno-Mombello Nord, en de veerboot voor auto's en passagiers, allemaal op 3 minuten loopafstand. Nabijgelegen attracties zijn Ispra, S.Caterina del Sasso en het kasteel Rocca di Angera.



    Het appartement op de vijfde verdieping biedt een ruime opzet met vloerverwarming, een woonruimte met uitzicht op het meer en een dubbele slaapbank, een aparte keuken, een hoofdslaapkamer met een kingsize bed en een eigen badkamer met douche, een tweede slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en een tweede doucheruimte met wasfaciliteiten. Voorzieningen omvatten een flatscreen-tv, WiFi, een Nespresso-koffiemachine en meer.


    Top vakantiehuizen in Italië

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino