Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Villa Carolina spacious with garden

Lecce, Italië

 

villa-carolina-spacious-with-gardenvilla-carolina-spacious-with-gardenvilla-carolina-spacious-with-gardenvilla-carolina-spacious-with-gardenvilla-carolina-spacious-with-garden
Favoriet 
     

    v.a. 945

    • Max. 10 personen
    • 4 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Villa Carolina spacious with garden in Lecce

    De vakantievilla ligt op ongeveer 500m van het Spiaggiabella strand, een fijn zandstrand met zowel uitgeruste stranden als gratis delen. Het maakt deel uit van het regionale natuurpark ""Bosco e Paludi di Rauccio"" en ligt dicht bij het meer Bacino Idume en het bos van Rauccio. De prachtige stad Lecce ligt slechts op 10 minuten rijden.



    Het huis is zeer comfortabel voor groepen en beschikt over meerdere kamers met toegang vanuit de gang en van buitenaf. Er zijn grote schaduwrijke veranda's, een goed uitgeruste keuken, een woonkamer met een open haard en een dubbele slaapbank, twee badkamers met douches en toiletten, en een ruime douchecabine. Er is ook een apart bijgebouw met een grote kamer die ook als slaapkamer dient.


    Top vakantiehuizen in Italië

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi

    President Sea Palace

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

    Lido di Noto

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas