Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Lenni Apart. Swimming Pool and lake

Leggiuno, Italië

 

lenni-apart-swimming-pool-and-lakelenni-apart-swimming-pool-and-lakelenni-apart-swimming-pool-and-lakelenni-apart-swimming-pool-and-lakelenni-apart-swimming-pool-and-lake
Favoriet 
     

    v.a. 1.017

    • Max. 5 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Lenni Apart. Swimming Pool and lake in Leggiuno

    Het vakantiehuis in Leggiuno ligt slechts op een minuut loopafstand van het strand Sasso Moro en op 10 minuten lopen van de toeristische boot en de resortfaciliteiten van Arolo. Het huis ligt ook op 6 minuten rijden van de UNESCO Werelderfgoedlocatie Santa Caterina del Sasso. Verderop liggen het kasteel van Angera en de vakantieplaats Laveno-Mombello, die 12-26 minuten rijden verwijderd zijn. De regelmatige veerverbindingen vanuit Laveno bieden gemakkelijke toegang tot de stad aan de westoever, Intra, perfect voor een bezoek aan Verbania (voor gastronomisch eten en historische locaties), Stresa (voor boottochten naar de Borromeïsche Eilanden) en Pallanza (voor de botanische tuinen van Villa Taranto). Lago di Varese, Lago di Monate en het Meer van Lugano zijn ook gemakkelijk bereikbaar met de auto. Het dichtstbijzijnde vliegveld is Milaan Malpensa, 46 minuten rijden.



    In het appartement op de eerste verdieping is een open keuken met een eettafel en alle essentiële apparaten zoals een vaatwasser, oven, koelkast, broodrooster en koffiezetapparaat beschikbaar om een zorgeloos verblijf te garanderen. De slaapkamer met balkon heeft een kingsize tweepersoonsbed en een eenpersoonsslaapbank, samen met een kledingkast voor opslag. De woonkamer is voorzien van een tweepersoons slaapbank voor twee gasten. De badkamer in het appartement heeft een douche, WC en bidet. Extra voorzieningen zijn onder andere een draagbaar Wi-Fi apparaat, privéparkeerplaats, centrale verwarming, wasmachine, kindvriendelijke voorzieningen, flatscreen HDTV, en een gedeelde tuin en zwembad.


    Top vakantiehuizen in Italië

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino