Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Appartamenti Vacanza Terre Di Liguria Studio Apartment 3 Pax

Lerici, Italië

 

appartamenti-vacanza-terre-di-liguria-studio-apartment-3-paxappartamenti-vacanza-terre-di-liguria-studio-apartment-3-paxappartamenti-vacanza-terre-di-liguria-studio-apartment-3-paxappartamenti-vacanza-terre-di-liguria-studio-apartment-3-paxappartamenti-vacanza-terre-di-liguria-studio-apartment-3-pax
Favoriet 
     

    v.a. 574

    • Max. 3 personen

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Appartamenti Vacanza Terre Di Liguria Studio Apartment 3 Pax in Lerici

    Het gebouw heeft een bevoorrechte ligging, vlakbij de meest bekende toeristenplaatsen. Het ligt aan de ingang van de badplaats Lerici en de Golfo dei Poeti, biedt een privéparkeerplaats en vanaf juni is het privézwembad beschikbaar voor de gasten. Het heeft mooie appartementen met een volledig nieuwe inrichting, de kleuren van de kamers en meubels zijn zacht en de kamers zijn erg gezellig. In een paar minuten bereik je de prachtige stranden van Lerici en San Terenzo en de dorpjes Tellaro en Fiascherino met hun betoverende baaien. Vanuit Lerici kun je gemakkelijk de veerboten nemen naar de Cinque Terre (UNESCO Werelderfgoed) en het prachtige Porto Venere.

     



    Studio-appartement van ongeveer 35 m2, mogelijk op twee niveaus, geschikt voor 3 personen. Bestaande uit een woonkamer met kitchenette en slaapbank, slaapgedeelte met tweepersoonsbed of eenpersoonsbed, badkamer met douche, en de tuin op de begane grond.

    Top vakantiehuizen in Italië

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome

    President Sea Palace

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

    Lido di Noto