Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Residenza Girasole

Lesa, Italië

 

residenza-girasoleresidenza-girasoleresidenza-girasoleresidenza-girasoleresidenza-girasole
Favoriet 
     

    v.a. 1.913

    • Max. 6 personen
    • 4 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Residenza Girasole in Lesa

    Het duplexappartement ligt op slechts 5 minuten lopen van het strand van het Ernomeer in Lesa. Het het hele jaar door voorziene resortdorp Lesa ligt op slechts 4 minuten rijden. Gasten bevinden zich op een gunstige locatie om authentieke eetgelegenheden, restaurants en voorzieningen langs de oever van het Lesameer te bereiken. Het resortdorp Belgirate ligt op 7 minuten rijden, terwijl de beroemde badplaats Stresa op 16 minuten rijden ligt.



    Het 4-slaapkamer duplexappartement biedt veelzijdige gezinsvriendelijke accommodatie verdeeld over twee lichte en luchtige verdiepingen. De eerste verdieping beschikt over een ruime woonkamer met een familiekeuken die is uitgerust met essentiële apparaten. Een tweepersoonsslaapkamer met airconditioning en een volledige gezinsbadkamer bevinden zich ook op de eerste verdieping. De tweede verdieping bestaat uit drie extra slaapkamers, alle voorzien van airconditioning, en een grote moderne badkamer met een douche.


    Top vakantiehuizen in Italië

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino