Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Lido Marini 2

Lido Marini, Italië

 

lido-marini-2lido-marini-2lido-marini-2lido-marini-2lido-marini-2
Favoriet 
     

    v.a. 496

    • Max. 4 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Lido Marini 2 in Lido Marini

    De appartementen liggen zeer dicht bij de zee, op slechts 300 meter lopen van de goed uitgeruste zandstranden en gratis stranden in Ugento Marina. Ze zijn gunstig gelegen in Lido Marino, Lecce, maar ook vlakbij alle commerciële diensten van de jachthaven, gemakkelijk te voet bereikbaar.



    Deze comfortabele appartementen zijn ideaal voor gezinnen of groepen jongeren. Ze zijn onlangs opgeleverd, goed onderhouden en voorzien van alle benodigde voorzieningen. Het appartement op de begane grond heeft een helder en vrolijk kleurenschema en beschikt over een tweepersoonsslaapkamer met openslaande deuren, een tweede tweepersoonsslaapkamer met een eenpersoonsbed en een stapelbed, een badkamer met douche, een ruime woonkamer met een grote bank en een gezellige tuin met buitendouche.


    Top vakantiehuizen in Italië

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome