Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Apartment- Lisa 4

Lignano Sabbiadoro, Italië

 

apartment-lisa-4apartment-lisa-4apartment-lisa-4apartment-lisa-4apartment-lisa-4
Favoriet 
     

    v.a. 435

    • Max. 6 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Apartment- Lisa 4 in Lignano Sabbiadoro

    Villa bestaande uit 6 woningen in Lignano Pineta, vlakbij het centrum, met parkeerplaats, op slechts 450 meter van zee. Kenmerken zijn airconditioning en een terras. De locatie biedt gemakkelijke toegang tot het openbaar vervoer, waardoor het handig is om de wijde omgeving van Lignano Sabbiadoro en de attracties te verkennen.

    Dit volledig gerenoveerde appartement, gelegen op de 1e en bovenste verdieping, beschikt over een woonkamer met een kitchenette en een slaapbank voor twee personen, een slaapkamer met tweepersoonsbed, een slaapkamer met een stapelbed en een badkamer met een douche. Het appartement beschikt ook over een terras, nieuw meubilair, een tv en airconditioning (beschikbaar op aanvraag tegen een extra vergoeding).

    Top vakantiehuizen in Italië

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino