Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Arcobaleno

Livigno, Italië

 

arcobalenoarcobalenoarcobalenoarcobalenoarcobaleno
Favoriet 
     

    v.a. 1.408

    • Max. 5 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Arcobaleno in Livigno

    De perfecte keuze voor familieplezier het hele jaar door! Het skigebied Livigno beschikt niet alleen over het meest geliefde snowboardpark van Europa, maar biedt ook niet minder dan 74 pistes, ideaal voor skiërs van alle niveaus. Naast een luxe spa met wellnesscentrum en een fantastisch aanbod aan belastingvrije designerwinkels wordt er ook een breed scala aan wintersportactiviteiten aangeboden.

    Dit comfortabele en gezinsvriendelijke vakantiehuis ligt op een geweldige locatie in het all-season skigebied van Livigno en biedt het hele jaar door onvergetelijke vakantieherinneringen! Het lichte en ruime skichalet-appartement van 78 m² is volledig uitgerust voor een aangenaam vakantieverblijf en beschikt over veelzijdige accommodatie voor groepen van maximaal 5 personen.

    Je zult het leuk vinden:
    -moderne en uitnodigende open woonkamer
    -vloerverwarming
    - gezellige zithoek en handige moderne voorzieningen






    De volledig uitgeruste kitchenette is perfect voor het bereiden van eenvoudige maaltijden, en de grote eethoek is ideaal voor gezinnen en grote groepen. Gasten kunnen 's ochtends genieten van een kopje koffie of 's avonds van een aperitief op het zonnige privébalkon en bevinden zich ook binnen handbereik van het uitgebreide aanbod aan bars en restaurants van het resort.

    Slaaparrangementen
    - De accommodatie van het chalet-appartement is handig flexibel, met 2 ruime slaapkamers, elk ingericht met twee eenpersoonsbedden, zodat u de keuze heeft om ze samen te voegen tot een tweepersoonsbed als dat nodig is.
    - een eenpersoonsslaapbank in de woonkamer biedt extra accommodatie voor eventuele extra gasten.

    Badkamer
    -moderne badkamer voorzien van krachtige douche, wastafel, toilet, bidet en verwarmd handdoekenrek
    - Er is ook een wasruimte met skiopslag en een verwarmd schoenenrek aanwezig in de residentie.

    Buiten kunt u genieten van een privéparkeerplaats en een gemeenschappelijke tuin, en het brede scala aan voorzieningen en activiteiten van het resort bevindt zich allemaal in de buurt.

    Top vakantiehuizen in Italië

    President Sea Palace

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

    Lido di Noto

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas