Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Casa Cisi ski in-Ski out 20m

Livigno, Italië

 

casa-cisi-ski-in-ski-out-20mcasa-cisi-ski-in-ski-out-20mcasa-cisi-ski-in-ski-out-20mcasa-cisi-ski-in-ski-out-20mcasa-cisi-ski-in-ski-out-20m
Favoriet 
     

    v.a. 1.011

    • Max. 4 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Casa Cisi ski in-Ski out 20m in Livigno

    Een charmant, luchtig appartement met een prachtig, ononderbroken uitzicht op de bergen. Perfect voor een familie of een groep vrienden die op zoek zijn naar winterpret of een ontspannen zomervakantie.

    Een ideale uitvalsbasis voor een spannende vakantie in de omgeving van Livigno. U zult het leuk vinden dat deze accommodatie dicht bij de skipistes, liften en pendelbussen ligt. Er is privéparkeergelegenheid onder het gebouw en het wordt aanbevolen dat u voor uw verblijf een auto meeneemt.

    Livigno biedt eindeloos winterpret. Het resort staat bekend om zijn snowboardmogelijkheden, met het Mottolino Snowpark van wereldklasse (11 minuten rijden) op de oostelijke hellingen van het resort. Het Carosello 3000-park (12 min. lopen) biedt alles, van heliskiën tot speciale kinderpistes, nachtskiën en zelfs paragliden.




    Op de 1e verdieping van een mooie residentie in chaletstijl biedt dit appartement comfortabel plaats aan 4 personen. Het appartement is traditioneel gebouwd, met een eigen balkon en uitgebreide houten lambrisering door de woonkamer, keuken en hal. De sfeervolle woonkamer heeft een tafel voor 4 personen, een comfortabele bank, een Smart TV en dubbele openslaande deuren naar het balkon. De open keuken, aan de zijkant van de woonkamer, is volledig uitgerust met een kookplaat, oven, vaatwasser en koffiezetapparaat.

    Slaaparrangementen
    Slaapkamer 1: Een luchtige slaapkamer met een tweepersoonsbed, een grote kledingkast en kaptafel.
    Slaapkamer 2: Een comfortabele kamer met 2 eenpersoonsbedden, tafel en kledingkast

    Badkamer
    Een modern ingerichte badkamer met ligbad en douche, wastafel en toilet.

    Aanvullend
    • Privébalkon • Draagbaar Wi-Fi-apparaat (tegen betaling) • Skiopslag • Privéparkeergelegenheid

    Top vakantiehuizen in Italië

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas

    President Sea Palace

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

    Lido di Noto