Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Casa Giardino Ski in - Ski out 100m

Livigno, Italië

 

casa-giardino-ski-in-ski-out-100mcasa-giardino-ski-in-ski-out-100mcasa-giardino-ski-in-ski-out-100mcasa-giardino-ski-in-ski-out-100mcasa-giardino-ski-in-ski-out-100m
Favoriet 
     

    v.a. 1.679

    • Max. 6 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Casa Giardino Ski in - Ski out 100m in Livigno

    Geniet van een prachtige vakantie in Livigno vanuit dit nieuwe appartement met twee slaapkamers voor maximaal 6 personen, gelegen op nauwelijks 50 meter van de Mottolino-gondel.

    Het prachtige vakantieappartement met uitzicht op de bergen is niet alleen goed uitgerust, maar ook goed bereikbaar. Het is gelegen in het centrumgebied aan de hoofdweg, zodat alle benodigde voorzieningen zoals restaurants, winkels en supermarkten op loopafstand zijn. Door de nabijheid van skipistes, liften en shuttlebussen is het appartement perfect voor wintersportliefhebbers.

    Dit goed geventileerde en volledig ingerichte vakantiehuis met privétuin belooft een verfrissende en rustige omgeving. Vanaf het terras kunnen gasten ontspannen en genieten van een mooi uitzicht op het landschap. De ligging en voorzieningen van het huis zijn een echte bron van plezier voor wintersportliefhebbers. Het ligt dicht bij de skipistes, de skibus en de skiliften en heeft een skiopslag en skischoenverwarming.




    De woonkamer heeft een elegante inrichting en grote ventilatieopeningen die uitkomen op het terras, waardoor natuurlijk licht en frisse lucht binnenkomen. De kamer heeft een slaapbank voor twee personen, een flatscreen-tv, een eettafel voor 6 personen en een volledig uitgeruste open keuken. Gasten kunnen probleemloos hun favoriete comfortmaaltijden bereiden in deze keuken die is uitgerust met een vaatwasser, een koffiezetapparaat, een magnetron, een oven, een inductiekookplaat, een waterkoker en een vriezer.

    Slaaparrangementen

    Slaapkamer 1: De mooie slaapkamer komt uit op het terras en heeft twee koppelbare bedden, een aan de muur gemonteerde tv en een kledingkast.

    Slaapkamer 2: De slaapkamer met een prettige sfeer is voorzien van een tweepersoonsbed, een televisie en een kledingkast en kijkt aan twee kanten uit op de tuin en het terras.

    Op de tweepersoonsslaapbank in de woonkamer kunnen twee gasten slapen.

    Badkamer

    Badkamer 1: De ruime badkamersuite heeft een douchecabine, een bidet, een wastafel en een toilet.

    Extra voorzieningen

    • Eigen parkeerplaats buiten (1 auto) • Garage (1 auto) • Vloerverwarming • Zeer zonnige ligging • Geschikt voor leeftijdsgroepen • Huisdieren toegestaan • SAT-TV • Wasfaciliteiten • Internetfaciliteit

    Top vakantiehuizen in Italië

    President Sea Palace

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

    Lido di Noto

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella