Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Casa Loredana

Livigno, Italië

 

casa-loredanacasa-loredanacasa-loredanacasa-loredanacasa-loredana
Favoriet 
     

    v.a. 1.144

    • Max. 4 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Casa Loredana in Livigno

    Het tweekamerappartement bevindt zich in het hoofdstedelijk gebied, op loopafstand van restaurants, winkels en een supermarkt. Het is slechts ongeveer 100 meter verwijderd van een skipiste, wat het perfect maakt voor liefhebbers van wintersport. Het appartement is ook dichtbij skiliften en pendelbussen, wat het handig maakt om de schoonheid van de Italiaanse Alpen te verkennen.



    Het goed ingerichte appartement op de begane grond beschikt over een gezellige woonkamer met een sofa, een aan de muur gemonteerde tv, eettafel en een open keuken voorzien van moderne apparatuur. Er zijn twee slaapkamers, één met een tweepersoonsbed en de ander met twee eenpersoonsbedden, evenals een moderne badkamer met een douchecabine en wasmachine.


    Top vakantiehuizen in Italië

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino